The Christmas Run’18

The Christmas Run / Коледното бягане
С това състезание от веригата RunBG Trail Series слагаме празничен завършек на календарната 2018-та година и откриваме сезона на зимното бягане. Събитието се организира за четвърта поредна година с подкрепата на СО Район Банкя.

Снимки: KrisoK Photography

Кoга: 16 декември
Старт: 11:00 часа
Край: 13:30 часа на Коледен базар, Банкя
Дистанции: За деца (1000м), 5.5км, 11км и 15км
Денивелация: 15км – 544м D+/ 11км – 250м D+ / 5.5км – 125м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски пътеки и алеи

С какво е по-различен The Christmas Run?
 Заради настъпващите коледно-новогодишни празници, това ще бъде най-забавното издание, в което ще бягаме дегизирани като коледни герои. Дядо Коледа, Снежанка, джуджета, елена Рудолф или други коледни герои, оставяме вашето въображение да заработи. Най-добрите превъплащения, ще бъдат отличени с награди. Награждаването ще се проведе на Коледен Базар Банкя, където ще има вкусни и топли изненади за всички участници.
Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от магазини SLS. Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието.(Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман. Специална награда предоставя СО Район Банкя – ваучер за спа процедури в х-л Дружба.

slsmizuno-logo-small  

Къде ще се проведе състезанието?  Старта ще бъде даден в курортното на Пътеката на Здравето в гр.Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София.
Такса за участие:
 Ранна 15лв до 11 декемри само ако платите он-лайн през ePay или банка
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– Къса дистанция  – 10лв “Make the short distance great again
– На място 
БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години 
и доброволци от предишни състезания – безплатно
button

Как да стигнем до старта? Автобус 47 /може да бъде хванат от метро станция Сливница /. Организирайте се с други участници с помощта на  фейсбук събитието и да пътувате заедно.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Facebook събитие – тук