Plovdiv Hills

РЕГИСТРАЦИЯТА Е ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЕНА. ОЧАКВАМЕ ПИСМО ОТ ОБЩИНА РОДОПИ И НОВА ДАТА.
Plovdiv Hills e първото издание на Trail Series в Пловдив. С това събитие слагаме край на зимата и начало на пролетния айляк. Старта на събитието ще бъде даден в Марково, а трасето ще ви заведе до част от най-живописните местности в тази част на Родопа планина. За това трасе залагаме на игриви пътеки, пролетни панорамни гледки, параклиси, скрити полянки и щипка айляк.

Кoга: 28 март
Старт: 10:00часа
Дистанции: За деца (1000м), 6.4 км, 15.7км и 21.7км
Денивелация: 6.4км – 259м D+/ 15.7км – 614м D+ / 21.7км – 836м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 8:30ч до 9:30ч
Настилка: горски път, туристически пътеки

Трасето на Plovdiv Hills се намира на 3,5 километра южно от град Пловдив в северното подножие на рида Чернатица, в така наречената „Родопска яка“. Родопа планина. Събитието се организира съвместно с Маратон Пловдив.

 

МАЙНА Hotline – ако си от Пловдив и за пръв път се участваш на наше състезание. Ако искаш по-лесно да запишеш теб и твои приятели. Просто ни позвъни – 0877411246!

КАНЧЕ – Намаляме употребата на пластмасови чаши, за целта ви приканваме да си носите канче/чаша/друг съд за многократна употреба, за да пазим природата и да продължим да се буваме на хубавия чай и вода.

mizuno-logo-smallsls

На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS. Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали  и торба  с вкусотии от Leya и The Barbarian.

ТАКСА УЧАСТИЕ:  НОВО!
– Редовна – 20лв. при регистрация в drace.bg /15лв за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
– В деня на старта 
 30лв (без заявка през drace.bg)
– Детско бягане – безплатно (1000м)
– ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ – 200лв (включва персонализирани VIP стартови номера, брандирана тениска от Sign Sport, не чакаш никога на опашка за номер, включва и 50% отстъпка от таксата за Pirin Skyrun и Pirin Vertical). За повече информация относно абонамента пишете ни на info@trailseries.bg

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? Автобус …. . Автомобил или се организирайте с други участници във фейсбук събитието и да пътувайте заедно.

ТРАСЕТА и GPS следа:

21.7km – https://www.alltrails.com/explore/map/map-380a2d6–3
15.7km – https://www.alltrails.com/explore/map/map-0c4b1ee–2
6.4km – https://www.alltrails.com/explore/map/plovdivhillshort-821fa74