Golyam Sechko Run 2018

logo-copy-2
Golyam Sechko Run е първото състезание от вегигата Trail Series за 2018-та. Януари е известен в народната митология като Голям Сечко. По традиция Голям Сечко обещава ниски температури, сняг и прекрасни трасета. Студа винаги се преборва по-лесно в приятна компания, приятели и колеги. С Golyam Secko Run слагаме началото на зимната бегаческа трилогия – Golyam Sechko Run, Malak Sechko Run и Baba Marta Run.

 

Кoга: 14 януари
Старт:  11:00
Дистанции: За деца (1000м), 6.5км, 9.5км и 16км
Денивелация: 6.5км – 309м D+/ 9.5км – 568м D+ / 16км – 785м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски път и туристически пътеки
Къде ще се проведе? Съвсем близо на 19км от София в гр.Бухово намиращ се в подножието на вр.Мургаш. Старта ще бъде даден в близост до мотопистата.
button

За Golyam Sechko Run – Това е малко познато трасе в добре познатият ни град Бухово. По това време на годината сметнахме, че южният склон на Стара планина и конкретно подножието на в.Мургаш предлага по-добри и живописни трасета.

mizuno-logo-smallsls
Подари Garmin, зарадвай бегач е нашата кампания с Garmin България, с която искаме да зарадваме бегачите за предстоящите и новогодишни празници. За да се възползвате от промо цените за часовници от сериите forerunner и fenix 5 използвайте промо код xmasrunbg, като коментар при поръчка в сайта на Garmin или на място в магазините (София, Бул. “Асен Йорданов” 4-В и Бул. “Васил Левски” 80А). Промо цените важат до 11 януари 2018г.

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS, ваучер за спортен масаж – Тяло Душа Дух. Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). П

Такса за участие:
 Ранна 15лв до 10 януари ако платите он-лайн през ePay
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
Къса дистанция  – 10лв “Make the short distance great again
– На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Как да стигнем до старта? Автобус 90 и 117 /Автобус 90 е за предпочитане и е доста по-бърз от 117, а маршрутка 17 не се движи /. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и да пътувате заедно.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Facebook събитие – тук

Карта на района на състезанието