THE CHRISTMAS RUN’23

The Christmas Run / Коледното бягане
С това състезание от веригата  Trail Series слагаме празничен завършек на календарната 2023-та година и закриваме сезона в Trail Series.

С The Christmas Run завършва и Сезон 12 на Trail Series, а на финала ще знаем кои са класиралите се в топ 10 мъже и жени.

Кoга: 17 декември (неделя)
Старт: 11:00 часа
Награждаване: 13:30 часа (На Коледен базар Банкя)
Дистанции: 5.5км, 11км и 15км
Денивелация: 16 км – 375м D+/ 11км – 250м D+ / 5.5км – 125м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски пътеки и алеи
button

КАНЧЕ – Намаляме употребата на пластмасови чаши! За целта ви приканваме да си носите канче/чаша/друг съд за многократна употреба, за да пазим природата и да продължим да се любуваме на хубавия чай и вода.

Снимки: KrisoK Photography

Снимки: KrisoK Photography

С какво е по-различен The Christmas Run? Заради настъпващите коледно-новогодишни празници, това ще бъде най-забавното издание, в което ще бягаме дегизирани като коледни герои. Дядо Коледа, Снежанка, джуджета, елена Рудолф или други коледни герои, оставяме вашето въображение да заработи. Най-добрите превъплащения, ще бъдат отличени с награди.
Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от магазини SLS. Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали и подаръци от Leya.

mizuno-logo-smallsls

На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS. Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават купи, медали  и торба  с вкусотии от Leya и The Barbarian.

Къде ще се проведе състезанието?  Старта ще бъде даден от Пътеката на Здравето в гр.Банкя.
Локацияhttps://maps.app.goo.gl/yhhvBd7UFNfSQ6wu5
TАКСА УЧАСТИЕ: 
– Редовна – 25 лв. при регистрация в drace.bg /20 лв. за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
– В деня на старта – 35 лв. (без заявка през drace.bg)
– Детско бягане – безплатно (1000м)

Как да стигнем до старта? Автобус 47 /може да бъде хванат от метро станция Сливница /. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и да пътувате заедно.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.