Malak Sechko Run’19

Malak-Sechko-Run

Malak Sechko Run e една истинска зимна класика на Trail Series със своето шесто поредно издание. С този етап отново се насочваме към южният склон на Стара Планина, който е изключително живописен и подходящ за зимно бягане. Старта ще бъден даден в намиращото се в близост до София с.Локорско, което е сборна точка на много бегачи и планински колоездачи.

Кoга: 17 февруари
Старт: 11:00часа
Дистанции: За деца (1000м), 6 км, 13км и 19км
Денивелация: 6км – 236м D+/ 13км – 492м D+ / 19км – 728м D+
Получаване на стартови номера: В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч (седмица по-рано в магазин Running Zone)
Настилка: горски път,  туристически пътеки и малко асфалт
button

снимка KrisoK PhotographyЗащо Malak Sechko Run? Защото месец февруари освен месец на любовта и виното е известен в народната митология като Малък Сечко. Малък Сечко по-традиция е по-мек от предшественика си Голям Сечко, но нека не го подценяваме. Надяваме се на оптимално време, за да може да се насладите на двете трасета, които са запомнящи се (любителите на спусканията ще се чувстват в свои води и ще “пълнят” очи заради страхотните гледки).

mizuno-logo-smallsls

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS, ваучер за спортен масаж – Тяло Душа Дух. Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

Такса за участие:
 Ранна 15лв до 12 февруари само ако платите он-лайн през ePay или банка
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– Къса дистанция  – 10лв Make the short distance great again
– На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Как да стигнете до старта? Старта се намира в самия център на Локорско (на площада). До там се движи крайградски автобус номер 20Освен с обществен транспорт можете да стигнете и с личен автомобил (има достатъчно места за паркиране). Можете да се организирате с други участници във фейсбук събитието.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите. Веднъж участвали като доброволец получавате едно безплатно участие на Trail Series.

Facebook събитие – тук

GPS следа:
6км – https://drace.bg/track/malak-sechko-run-6km
13км – https://drace.bg/track/malak-sechko-run-13km
19км – https://drace.bg/track/malak-sechko-run-19km

Карта на района на състезанието: