The Christmas Run 2016

the-christamas-run-2016The Christmas Run / Коледното бягане организирано с подкрепата на Doppеlherz – Магнезий 500. С това състезание от веригата RunBG Trail Series слагаме празничен завършек на календарната 2016-та година и откриваме сезона на зимното бягане.

Кoга: 18 декември
Старт: 11:00 часа
Дистанции: За деца (1000м), 5.5км, 11км и 15км
Денивелация: 15км – 544м D+/ 11км – 250м D+ / 5.5км – 125м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски пътеки и алеи

The Christmas Run

С какво е по-различен The Christmas Run? Заради настъпващите коледно-новогодишни празници, това ще бъде най-забавното издание, в което ще бягаме дегизирани като коледни герои. Дядо Коледа, Снежанка, джуджета, елена Рудолф или други коледни герои, оставяме вашето въображение да заработи. Най-добрите превъплащения, ще бъдат наградени с награди от  Doppеlherz

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от Doppеlherzмагазини SLS и Compressport.Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието.(Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

 

 

 

 

mizuno-logo-smallsls

Compressport

Подкрепителен пункт с безплатни продукти на Doppеlherz  – Допелхерц Магнезий 500, разтворими мултивитамини от А до Я и Калций + Д3, вода, чай, банани, сушени плодове и други коледни изненади.

Къде ще се проведе състезанието?  Старта ще бъде даден в курортното градче Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София.

Такса за участие:
Ранна 15лв до 13 декември ако платите он-лайн през ePay
Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Как да стигнем до старта? Автобус 47 /може да бъде хванат от метро станция Сливница /. Организирайте се с други участници с помощта на  фейсбук събитието и да пътувате заедно.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на:info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Facebook събитие – тук

Карта на трасето – свалете GPX&KML карта на трасето.

map-chrismas-run