Golyam Sechko Run

Koledno byaganeGolyam Sechko Run е първото състезание от вегигата TrailSeries за 2014-та. Януари е известен в народната митология като Голям Сечко. По традиция Голям Сечко обещава ниски температури, сняг и прекрасни трасета. Студа винаги се преборва по-лесно в приятна компания, приятели и колеги.

Кoга: 19 януари
Старт: 11:00часа
Дистанции: За деца (1000м), 5.4км, 13км и 18.4км
Денивелация: 6.6км – 180м D+/ 13км – 400м D+ / 18км – 580м D+
Получаване на стартови номера от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски път и туристически пътеки

Къса дистанция 5.4 км – късата дистанция следва главно черни пътища като само малка част от трасето не следва основния път в района. Трасето е лесно и изключително живописно във втората си част. Средна дистанция 13 км – Тя е значително по-разнообразна и красива от късота. Трасето минава през поляни, горички, прекосява 3 малки поточета. На лице е и една отсечка от около 1 км с третостепенен асфалтов път.  Дълга дистанция 18,4 км – Тя се състои от две обиколи – една от 13км и една от 5.4км. Тази дистанцие е съчетание от средната и късата дистанция.

Карта на района на състезаниетоGolyam-Sechko-Run-RunBG-Trail-Series (1)

Къде ще се проведе? Съвсем близо до София, в Железница (по трасето Железница 2.0). Старта се намира точно на входа в Железница от лявата страна на шосето.

Такса: 10 лв – (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезанието)

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Допелхерц. Наградите ще бъдат раздадени на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането.). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

mizuno-logo-smallДопелхерцsls

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? Освен с личен автомобил или с други участници има и обществен транспорт:

с автобус № 69 (начална спирка: СБАЛ по онкология)
с автобус № 98 (начална спирка: бул. „Гоце Делчев”)

 Facebook събитие – тук