The Christmas Run

The Christmas RunThe Christmas Run (Коледното бягане) е последното състезание от веригата RunBG Trail Series за 2013-та година. С това издание ще открием сезона на зимното бягане и ще изпратим подобаващо изминалия състезателен сезон.

С какво е по-различен The Christmas Run? С това, че наближават коледно-новогодишните празници и няма начин да останем безразлични и да не допринесем за спортно-празничната атмосфера. ПРЕПОРЪЧВАМЕ да участвате с коледна премяна. Тя може да бъде – коледни шапки, камбанки и звънчета, костюми на дядо Коледа, Снежанка, джуджетата и няма да ви върнем и ако сте решили да се дегизирате и като елена Рудолф или като коледари.

Кoга: 15 декември
Старт: 11:00часа
Дистанции: За деца (1000м), 6.6км, 11.4км и 18км
Денивелация: 6.6км – 216м D+/ 11.4км – 413м D+ / 18км – 630м D+
Получаване на стартови номера от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски път и туристически пътеки

Коледно бягане карта

Къде ще се проведе? Съвсем близо до София, в Долни Пасарел (Пасарел). Намира се на 10км след ез.Панчарево по Самоковско шосе.

Такса: 10 лв – (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезанието)

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Допелхерц. Наградите ще бъдат раздадени на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането.). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

mizuno-logo-smallДопелхерцsls

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? Освен с личен автомобил или с други участници има и обществен транспорт. Автобус номер 3 или маршрутка, която пътува до Самоков (София – Автогара Юг разписание).

 Facebook събитие – тук


Вижте The Christmas Run на по-голяма карта