Lyulin Trail Run’20

Lyulin trail runLyulin Trail Run e състезанието, с което се завръщаме след дългата пауза. За този етап ще бъдем в курортното градче Банкя в подножието на китната Люлин планина. Трасето преминава покрай Дивотински манастир и вр. Райлово градище – 1205 м. Събитието се организира съвместно с клуб МРК СПОРТ И ЗДРАВЕ -СОФИЯ и с подкрепата на Столична Община Район Банкя.

button
Кoга:
5 юли (неделя)
Старт: 9:00 часа
Дистанции: За деца (1000м), 5.5 км, 12 км и 16 км
Денивелация: 5.5км – 233м D+/ 12км – 467м D+ / 16км – 746м D+
Получаване на стартови номера от 7:30 ч до 8:45 ч
Настилка: горски път, туристически пътеки

КАНЧЕ – Намаляме употребата на пластмасови чаши! За целта ви приканваме да си носите канче/чаша/друг съд за многократна употреба, за да пазим природата и да продължим да се любуваме на хубавия чай и вода, както и против COVID-19 и други уруки.

Къде се намира трасето? Този етап ще се проведе на 15 км западно от София, в подножието на Люлин планина. Старта ще бъде даден край кв. Михайлово, гр. Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София. Трасето се намира в началото живописната пътека водеща до в. Райлово градище и Дивотински манастир. След старта може да се насладите на поне един от 4 басейна с минерална вода намиращи се в Банкя – Run&Spa.

mizuno-logo-smallsls

На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS. Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали и торба с вкусотии от Leya и The Barbarian.

Такса за участие:
– Редовна – 20лв. при регистрация в drace.bg /15лв за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
В деня на старта – 30лв
– Къса дистанция  – 10лв Make the short distance great again

– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно
– Годишен абонамент – 200лв (включва персонализирани VIP стартови номера, брандирана тениска от Sign Sport, не чакаш никога на опашка за номер, включва и 50% отстъпка от таксата за Pirin Skyrun и Pirin Vertical). За повече информация относно абонамента пишете ни на info@trailseries.bg

Заплатилите стартови такси за Baba Marta Run’20 и Plovdiv Hills могат да ги прехвърлят за Lyulin Trail Run.
Размразяваме годишните абонаменти от 5 юли.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? До кв.Михайлово, гр.Банкя се движи автобус 48 от метростанция Сливница или с личен автомобил. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и пътувате заедно.

Карта и GPS следа
16км – https://drace.bg/track/lyulin-trail-run-16km-0
12км – https://drace.bg/track/lyulin-trail-run-12km
5.5км – https://drace.bg/track/lyulin-trail-run-6km