Железница 2.0

RunBG Trail Series: Железница 2.0 – Golyam Sechko Run

e четвъртото и първо за 2013 г. състезание от сериите бягания в пресечена местност. Този етап отново е в Железница, но на нови две трасета.

Кауза – Това издание на RunBG Trail Series, ще има и кауза. Всеки, който желае може да подкрепи Йордан Петров, jordan petrovкойто е един от изгряващите таланти в дългите бягания и е принуден да тренира и живее в изключително неблагоприятни условия. Данчо ще участва в състезанието и ще дойде от Добрич, за да бяга с нас. Прочетете за Данчо тук.

Открита е разплащателна сметка на която може да изпращате пари за каузата на Данчо.

Райфайзен Банк: Йордан Петров и Николай Желев /сметката е с двама титуляри – Данчо и неговият треньор. За опериране на сметката се изисква съгласието и на двамата титуляри/

IBAN BG43 RZBB 9155 1003 1349 83

BIC 202557

Как да стигнете до старта? Старта е непосредствено до входа в с.Железница и старт – финала се вижда от  табелата на влизане в селото.

С градски транспорт – автобуси 69 и 98

Защо Golyam Sechko Run? Защото месец януари е известен в народната митология като Голям Сечко. Голям Сечко обещава ниски температури, сняг и прекрасни трасета. Студа винаги се преборва по-лесно в приятна компания, приятели и колеги – сега вече можете да участвате и като отбор. За повече информация – info@trailseries.bg.

logo

Дата: 20.01.2013г.

Старт: 11:00 часа (възможно е часът да бъде променен)

Дистанции: 5.4 км и 13 км (Трасетата в Железница са нови и са  различни от първото издание. И двете трасета изключително разнообразни, достъпни и са с малка денивелация. При ясно време гледките са страхотни – има изглед към Витоша и Стара Планина)

Късо трасе 5.4 км – късото трасе следва главно черни пътища като само малка част от трасето не следва основния път в района. Трасето е лесно и изключително живописно във втората си част.

Дълго трасе 13 км – То е значително по-разнообразно и красиво от късото. Трасето минава през поляни, горички, прекосява 3 малки поточета. На лице е и една отсечка от около 1 км с третостепенен асфалтов път.

Настилка: Черни пътища и пътеки

Денивелация: 5.4км (179м + и 178м -); 13 км (- 398м + и 397м – )

Парти на завършилите: хапване и пийване на чай след и по-време на награждаването.

Такса: 10лв  – ( регистрация в деня на старта 15лв)

Регистрация: он-лайн тук

Facebook събитие – тук

Карта на района на състезанието

Golyam Sechko Run-RunBG Trail Series

Изтеглете KLM карта за Google Earth5.4км и 13км

google maps карти на трасетата:

Вижте късото трасе

Вижте дългото трасе