LYULIN TRAIL RUN’24

С Lyulin Trail Run отиваме в курортното градче Банкя в подножието на китната Люлин планина. Трасето преминава покрай Дивотински манастир и вр. Райлово градище – 1205 м. Събитието се организира с подкрепата на Столична Община Район Банкя.

button
Кoга:
9 юни (неделя)
Старт: 10:00 часа
Дистанции: За деца (1000м), 5.5 км, 11.5 км и 17 км
Денивелация: 5.5км – 233м D+/ 11.5км – 467м D+ / 17км – 746м D+
Получаване на стартови номера от 8:30 ч до 9:45 ч
Настилка: горски път, туристически пътеки

Къде се намира трасето? Този етап ще се проведе на 15 км западно от София, в подножието на Люлин планина. Старта ще бъде даден край кв. Михайлово, гр. Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София. Трасето се намира в началото живописната пътека водеща до в. Райлово градище и Дивотински манастир. След старта може да се насладите на поне един от 4 басейна с минерална вода намиращи се в Банкя – Run&Spa.

mizuno-logo-smallsls

На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS. Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали и торба с вкусотии от Leya и The Barbarian.

TАКСА УЧАСТИЕ: 
– Редовна – 25 лв. при регистрация в drace.bg /20 лв. за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
– В деня на старта – 35 лв. (без заявка през drace.bg)
– Детско бягане – безплатно (1000м)

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? До кв.Михайлово, гр.Банкя се движи автобус 42 от метростанция Сливница или с личен автомобил. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и пътувате заедно.

Карта и GPS следа
16км – https://drace.bg/track/lyulin-trail-run-16km-0
12км – https://drace.bg/track/lyulin-trail-run-12km
5.5км – https://drace.bg/track/lyulin-trail-run-6km