September run

Дванадесетото издание на RunBG Trail Series предстои на 14.09. Всички любители на бягането, природата, предизвикателствата и хората обичащи спорта са добре дошли на старта в с. Огняново.

September run logoТози месец имаме за всеки по нещо и 4 дистанции за деца, къса 5 км, средна 10км и дълга 20км.

Дата: 14.09.2013г.

Старт: 10:00 часа

Дистанции: За деца (Kids Race),  5км, 10км и 20км

Настилка: черни пътища и пътеки

Денивелация: 5 км (160м + и 160м -); 10 км ( 320м + и 320м – ); 20 км (640м + и 640м -). /На подкрепителните пунктове очаквайте: пресни и сушени плодове + вода и домашна лимонада /

September Run – Това е 12-тото състезание от веригата RunBG Trail Series. То е малко по-различно от предходните, защото е последното, в което борещите се за генерално класиране могат да спечелят точки. Времето минава бързо и през 12 октомври ще отпразнуваме своят първи рожден ден, когато ще наградим и най-добрите 10 мъже и 10 жени през последната 1 година.

Ognyanovo

яз. Огняново

Къде ще се проведе? На 35 км от София на Северния Склон на Ихтиманска средна гора в китното село Огняново. Трасето преминава и в близост до яз. Огняново.

Такса: 10 лв – (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезанието)

Награди: Наградите са осигурени от верига магазини SLS и са на марката Mizuno. Наградите по традиция теглим на лотариен принцип и всеки може да спечели. Забавни отличия: Ще отличим участници в няколко категории: Най-голям ентусиаст; Най-загубен (“Най-добър” ориентировач); Най-готин тен; Най-млад; Най-стар и Най-секси участник и най-голям отбор

mizuno-logo-smallsls

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? До с.Огняново се движи маршрутка/бус от Автогара – Север. Час на заминаване 8:00ч (може да бъде хваната тролейбусната спирка на гърба на Герена). С личен автомобил или с други участници във фейсбук събитието и да пътувате заедно.September run.png


Вижте September run Огняново на по-голяма карта