Malak Sechko Run’17

Malak-Sechko-Run

Malak Sechko Run e петото поредно състезание от пети сезон на RunBG Trail Series. С този етап отново се насочваме към южният склон на Стара Планина, където е подходящо за зимно бягане. Старта ще бъде даден в известното с живописни трасета  с. Локорско. То е разположено в непосредствена близост до София.

Кoга: 12 февруари
Старт: 11:00часа
Дистанции: За деца (1000м), 6 км, 13км и 19км
Денивелация: 6км – 236м D+/ 13км – 492м D+ / 19км – 728м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Събота – ден преди старта от 11:30 – 18:00 (Ще се извършва и в магазин Running Zone. Точният адрес е София, кв.Младост 2, бл.261E – магазин 1, бул. Андрей Ляпчев – http://bit.ly/1GjGDqO/)
Настилка: горски път,  туристически пътеки и малко асфалт  malak sechko run

Защо Malak Sechko Run? Защото месец февруари освен месец на любовта и виното е известен в народната митология като Малък Сечко. Малък Сечко по-традиция е по-мек от предшественика си Голям Сечко, но нека не го подценяваме. Надяваме се на оптимално време, за да може да се насладите на двете трасета, които са запомнящи се (любителите на спусканията ще се чувстват в свои води и ще “пълнят” очи заради страхотните гледки).

mizuno-logo-smallsls

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Compressport, Маратон Пловдив (1 регистрация за маратон и полумаратон на сериите от януари до март), ваучер за спортен масаж – Тяло Душа Дух. Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман и 2 ваучера на стойност 50лв от Compressport ще бъдат раздадени на лотариен принцип.

маратон пловдивCompressport

Такса за участие:
 Ранна 15лв до 7 февруари ако платите он-лайн през ePay
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Как да стигнете до старта? Старта се намира в самия център на Локорско (на площада). До там се движи крайградски автобус номер 20 както и маршрутка 20. Освен с обществен транспорт можете да стигнете и с личен автомобил (има достатъчно места за паркиране). Можете да се организирате с други участници във фейсбук събитието.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Facebook събитие – тук

Карта на района на състезанието:
Malak Sechko Run - map - 2017

 

Карта на къса и дълга обиколка