Golyam Sechko Run’24

С Golyam Sechko Run 2024 влизаме активно в новата година и новия дванадесети сезон нa Trail Series и ще наградим най-добрите 10 мъже и 10 жени.  Януари традиционно е известен в народната митология като Голям Сечко. По традиция Голям Сечко обещава ниски температури, сняг и прекрасни гледки и трасета. Студа винаги се преборва по-лесно в приятна компания, приятели и колеги.
С Golyam Secko Run слагаме началото на зимната бегаческа трилогия – Golyam Sechko Run, Malak Sechko Run и Baba Marta Run. (Вижте календара за 2024 година)

Регистрирай се тук!

Кoга: 21 януари
Старт:  11:00
Дистанции: 6 км, 9 км и 15км
Денивелация: 6 км – 266м D+/ 9 км – 454м D+ / 15км – 720м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски път и туристически пътеки
Къде ще се проведе? Съвсем близо на 19км от София в гр. Бухово намиращ се в подножието на вр. Мургаш. Старта ще бъде даден в близост до мотопистата.

КАНЧЕ – Намаляме употребата на пластмасови чаши! За целта ви приканваме да си носите канче/чаша/друг съд за многократна употреба, за да пазим природата и да продължим да се любуваме на хубавия чай и вода, както и против COVID-19 и други уроки.

mizuno-logo-smallsls

 

На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian


Награди генерално класиране:
– Ваучери и материални награди: 1-во място 300лв, 200лв, 100лв
– От 4 до 10 място – материални награди

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS, Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават купи, медали  и торба  с вкусотии от Leya и The Barbarian.

ТАКСА УЧАСТИЕ:  
– Редовна – 25 лв. при регистрация в drace.bg /20 лв. за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
– В деня на старта 
 35 лв. (без заявка през drace.bg)
– Детско бягане – безплатно (1000м)

button

Как да стигнем до старта? Автобус 90 и 117 /Автобус 90 е за предпочитане и е доста по-бърз от 117, а маршрутка 17 не се движи /Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и да пътувате заедно.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Трасе:
16км – https://drace.bg/track/golyam-sechko-run-15km-long
9 км – https://drace.bg/track/golyam-sechko-run-middle-9km-0
6 км – https://drace.bg/track/golyam-sechko-run-65km