7 Hills Run 2018

7 Hills Run e седмоното бягане от веригата Trail Series.  Добре познатото трасе е едно от най-предизвикателните и живописни от календара. Тази година ще се проведе в празничния Великденски уикенд. Старта се намира 24 км североизточно от София, в село Желява, намиращ се на южните склонове на Стара планина и в непосредствена близост до София.

Кoга: 7 април
Старт: 10:00часа
Дистанции: За деца (1000м), 6 км, 12км и 18км
Денивелация: 6км – 199м D+/ 12км – 626 D+ / 18км – 819м D+
Получаване на стартови номера – очаквайте скоро в магазин Running Zone
В деня на старта от 8:30ч до 9:50ч
Подкрепителен пункт: На старт-финала и на 5.5км (на дългото трасе)
Настилка: горски път, туристически пътеки

Къде се намира трасето? На 24 км. по пътя от София за Ботевград, между селата Яна и Елешница на 1 км от автомагистрала “Хемус”. Там се е сгушило малкото китно шопско селце Желява. То е разположено в полите на западна Стара планина – изходен пункт по туристическия маршрут за връх Мургаш, където са разположени едноименнатата хижа и метеорологична станция.Награди: 
За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS. Два ваучера за масаж от студио “Тяло, душа, дух”Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

 

 

Такса участие
 Ранна 15лв до 4 април само ако платите он-лайн през ePay или банка
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– Къса дистанция  – 10лв “Make the short distance great again
– На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? До с.Желява се движи автобус 118 или с личен автомобил. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и пътувате заедно.

Карта на трасетата може да видите посочени под този текст.