Buhovo Run’14

BuhovoBuhovo Run ще бъде едно от двете ни предизвикателства през юли. Издание номер 10 от Trail Series ще се проведе паралелно и с планински дуатлон – Duathlon Buhovo Желява. Това е първото издание за лято 2014 и предлага едно от най-достъпните и скоростни трасета, които имаме.

Дата: 13.07.2014г.

Старт: 9:00 часа

Дистанции: 1000м за деца,  5км и 10км и 15км (трасетата се състоят от обиколки 5км – 1 обиколка, 10км – 2 обиколки, 15км – 3 обиколки)

Настилка: черни пътища и пътеки

Денивелация: 5км (180м +); 10км (360м D+) 15км (540м D +)

Buhovo Run – след послдните 3 кални издания – Vladaya Eco Run, Simeonovo Run и 7 Hills Run идва лято, с което се сме в подножието на Стара Планина, където ви чакат нови приключения. Понеже очакваме времето да е хубаво (дай боже) и не се очаква кал и лошо време – може да доведете децата и семейството, а по-авантюристичните участници имаме и Buhovo Duathlon с 2х5км бягане и 24км планинско колоездене.

Къде се намира трасето? На 21 км по пътя от София за Ботевград, между селата Кремиковци и Желява на 1 км от автомагистрала “Хемус” се е сгушило малкото градче Бухово.

Как да стигнем до старта? Автобус 90 и 117 /Автобус 90 е за предпочитане и е доста по-бърз от 117, а маршрутка 17 не се движи /. Организирайте се с други участници с помощта на comborides.com или  фейсбук събитието и да пътувате заедно.

comborides

Такса за участие:

– Редовна 15лв./ 10лв за студенти и учащи
– На място 20лв
– Ранно записване + он-лайн плащане 10лв. (5 дни след отваряне на регистрацията)
– Деца до 14 години и доброволци – безплатно

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Допелхерцкоито имат подаръци за бегачите и ще представят нов продукт. Наградите ще бъдат раздадени на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането.). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

mizuno-logo-smallДопелхерцsls

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите на подкрепителен пункт или като упътвате участниците по трасето, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Карта на трасето

Buhovo - run

Вижте Buhovo Run 13.07.2016 на по-голяма карта