Baba Marta Run’15

Malak Sechko RunBaba Marta Run e шестото поредно състезание част от веригата RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе на 15 км западно от София, в подножието на Люлин планина. Старта ще бъде даден в курортното градче Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София.

Кoга: 15 март
Старт: 11:00часа
Дистанции: За деца (1000м), 5.5 км, 11км и 15км
Денивелация: 5.5км – 125м D+/ 11км – 250м D+ / 15км – 544м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски път,  туристически пътеки и малко асфалт

Защо Baba Marta Run? Защото март е месеца на Баба Марта и мартениците, на бялото и червеното.  През март идва астрономическата пролет и се надяваме  да забележим и първите щрихи на този прекрасен сезон – пролетни цветя, зелена трева и първите зелени листа по дърветата. Нека направим мартенското издание още по забавно, обличайки се с цветовете на Баба Марта.

mizuno-logo-smallsls

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Compressport. Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман. 4 ваучера на стойност 50лв за първите мъже и жени на 11 и 15км от Compressport.

Compressport

Такса за участие:
– Ранна регистрация – 10лв до 10 март, при плащане он-лайн през ePay
– Редовна 15лв./ 10лв за студенти и учащи
– Плащане на такса в деня на старта при налична заявка в drace.bg – 15лв
– Регистрация на място без заявка в drace.bg – 20лв
– Деца до 14 години и доброволци – безплатно

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? Автобус 47 /може да бъде хванат от метро станция Сливница /Организирайте се с други участници с помощта на comborides.com или  фейсбук събитието и да пътувате заедно.

comborides

Facebook събитие – тук

Карта на трасето – свалете GPX&KML карта на трасето.

Baba Marta Run MAP