Владая

eco

RunBG Trail Series: Владая –  Vladaya Eco Run е седмото поредно състезание от сериите бягания в пресечена местност – RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе на 13 км западно от центъра на София между Витоша и Люлин планина. Старта ще бъде даден във с.Владая,  което се намира на изхода на София в посока небезисвестният с “легендите” си град Перник.

Дата: 21.04.2013г.

Старт: 11:00 часа

Как да стигнете до старта?

Автобус 59 или маршрутка 22.

Можете да се организирате с други участници във фейсбук събитието.

Защо Vladaya Eco Run? Защото пролетта дойде, природата се събужда и е време за пролетно почистване. Този път ще почистваме местността, където ще бягаме. Всеки желаещ може да се включи на 20 и 21 април в почистването на района около старта, както и трасето. Ще осигурим торби за почистване, а всеки  желаещ може да  се включи като ни пише на info@trailseries.bg или ни пише на страницата във фейсбук.

Забавлението винаги е по-голямо с приятели и приятна компания – сега вече можете да участвате и като отбор. (можем да ви направим отборни тениски). За повече информация – info@trailseries.bg.

Дистанции: 6.3км късо трасе и 12.6 км – 2х6.3км  дълго трасе

Подкрепителен пункт за завършилите: музика, хапване и пийване на чай, сладкиши и плодове след и по-време на награждаването.

Забавни отличия: Освен победителите, ще отличим и още няколко състезатели в няколко категории: Най-голям ентусиаст; Най-загубен (“Най-добър” ориентировач); Най-атрактивен; Най-млад – пеУенак; Най-стар – Старото куче и Най-секси участник.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на:info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Такса: 10лв – ( регистрация в деня на старта 15лв/ умоляваме ви да се запишете предварително – така ни улеснявате значително в подготовката)

Регистрация: он-лайн – тук

Facebook събитие – тук

Карта на района на състезанието:

Vladaya Eco Run


Вижте Vladaya Eco Run 21.04.2013 на по-голяма карта