Lyulin Trail Run’18

Lyulin trail runLyulin Trail Run e деветото поредно състезание част от веригата RunBG Trail Series. За този етап ще бъдем в курортното градче Банкя в подножието на китната Люлин планина. Трасето преминава покрай Дивотински манастир и вр.Райлово градище – 1205м. Събитието се организира с подкрепата на Столична Община Район Банкя.

Кoга: 17 юни
Старт: 10:00 часа
Дистанции: За деца (1000м), 5.5 км, 12 км и 16 км
Денивелация: 5.5км – 233м D+/ 12км – 467м D+ / 16км – 746м D+
Получаване на стартови номера от 8:30ч до 9:30ч
Настилка: горски път, туристически пътеки
Къде се намира трасето? Този етап ще се проведе на 15 км западно от София, в подножието на Люлин планина. Старта ще бъде даден край кв.Михайлово, гр.Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София. Трасето се намира в началото живописната пътека водеща до в.Дупевица и Дивотински манастир. След старта може да се насладите на поне един от 4 басейна с минерална вода намиращи се в банка – Run&Spa.

mizuno-logo-smallsls

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS, масажно студио Тяло, Душа, Дух. Наградите (7 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

 Ранна 15лв до 8 юни само ако платите он-лайн през ePay или банка
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– Къса дистанция  – 10лв “Make the short distance great again
– На място 
БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години 
и доброволци от предишни състезания – безплатно

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на:info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? До кв.Михайлово, гр.Банкя се движи автобус 48 от метростанция Сливница или с личен автомобил. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и пътувате заедно.

Карта и GPS следа
16км – https://drace.bg/track/lyulin-trail-run-16km-0
12км – https://drace.bg/track/lyulin-trail-run-12km
5.5км – https://drace.bg/track/lyulin-trail-run-6km