Simeonovo Run’19

Simeonovo Run  ще се проведе в подножието на Витоша – между Симеоново и Бояна. Старта ще бъде даден на входа на национален парк Витоша точно над кв.Симеоново. Събитието се организира съвместно с клуб МРК СПОРТ И ЗДРАВЕ -СОФИЯ.

КОГА: 15 септември
СТАРТ: 10:00 часа
ДИСТАНЦИИ: 1км деца, 5.8 км, 11км и 19,5км
ДЕНИВЕЛАЦИЯ: 5.8км – 268м D+/ 11км – 487м D+ / 19,5км – 842м D+
Получаване на стартови номера от 8:30ч до 9:30ч (на старта и магазин Running Zone)
НАСТИЛКА: горски път, туристически пътеки, технични участъци
РЕГИСТРАЦИЯ –  http://trailseries.bg/registration/
SIMEONOVO RUN е едно страхотно събитие стартиращо край Симеоновските езера, а трасето минава през част от емблематичните места намиращи се на северния склон на Витоша – Симеоновски езера, Драгалевски лифт, Бай Кръстьо, Комините, Камен дел, Боянско езеро, Воденицата, заслон Кикиш.

ПОДКРЕПИТЕЛЕН ПУНКТ за завършилите:  плодове, вода. За бягащите на 11 и 19,5км е предвиден подкрепителен пункт по трасето.

МАРКИРОВКА: Трасето е маркирано с червени табелки и червено-бели ленти.

mizuno-logo-smallsls
На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

ZERO ZONE 
От юни до септември на всеки старт на Trail Series ще може да  се насладите на безалкохолни бири и радлери от Heineken, Загорка и Ариана. Така ше  може да се наслаждавате на любимите си занимания и да пиеш бира на финала, а след това да шофираш без  да си гузен.

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS, масажно студио Тяло, Душа, Дух. Наградите (7 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

 Ранна 15лв до 8 септември само ако платите он-лайн през ePay или банка
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– Къса дистанция  – 10лв “Make the short distance great again
– На място 
БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години 
и доброволци от предишни състезания – безплатно

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на:info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.