Malak Sechko Run’23

Malak Sechko Run една истинска зимна класика на Trail Series със своето единадесето поредно издание. С този етап отново се насочваме към южният склон на Стара Планина, който е изключително живописен и подходящ за зимно бягане. Старта ще бъден даден в намиращото се в близост до София с.Локорско, което е сборна точка на много бегачи и планински колоездачи.

снимка KrisoK Photography

снимка KrisoK Photography

Кoга: 26 февруари
Старт: 11:00часа
Дистанции: 6 км, 13км и 19км
Денивелация: 6км – 236м D+/ 13км – 492м D+ / 19км – 728м D+
Получаване на стартови номера: В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски път,  туристически пътеки и малко асфалт
button
Защо Malak Sechko Run? Защото месец февруари освен месец на любовта и виното е известен в народната митология като Малък Сечко. Малък Сечко по-традиция е по-мек от предшественика си Голям Сечко, но нека не го подценяваме. Надяваме се на оптимално време, за да може да се насладите на двете трасета, които са запомнящи се (любителите на спусканията ще се чувстват в свои води и ще “пълнят” очи заради страхотните гледки).

КАНЧЕ – Намаляме употребата на пластмасови чаши! За целта ви приканваме да си носите канче/чаша/друг съд за многократна употреба, за да пазим природата и да продължим да се любуваме на хубавия чай и вода, както и против COVID-19 и други уроки.

mizuno-logo-smallsls

На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

 

 

 

 

 

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS, Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали  и торба  с вкусотии от Leya и The Barbarian.

ТАКСА УЧАСТИЕ:  НОВО!
– Редовна – 25 лв. при регистрация в drace.bg /20 лв. за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
– В деня на старта 
 35 лв. (без заявка през drace.bg)
– Детско бягане – безплатно (1000м)
– ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ – 250лв (включва персонализирани VIP стартови номера, брандирана тениска от Sign Sport, не чакаш никога на опашка за номер). За повече информация относно абонамента пишете ни на info@trailseries.bg

Как да стигнете до старта? Старта се намира в самия център на Локорско (на площада). До там се движи крайградски автобус номер 20Освен с обществен транспорт можете да стигнете и с личен автомобил (има достатъчно места за паркиране). Можете да се организирате с други участници във фейсбук събитието.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите. Веднъж участвали като доброволец получавате едно безплатно участие на Trail Series.

GPS следа:
6км – https://drace.bg/track/malak-sechko-run-6km
13км – https://drace.bg/track/malak-sechko-run-13km
19км – https://drace.bg/track/malak-sechko-run-19km

Карта на района на състезанието: