Birthday Run Железница

Birthday Run logoRunBG Trail Series: Birthday Run е състезанието, с което ще отпразнуваме една година от началото на Trail Series и ще дадем старта второто издание на сериите бягания в пресечена местност. Първият старт ще бъде даден на 12.10.2013г, събота от 11:00часа в с. Железница. След състезанието награди ще получат най-заслужилите през първия сезон на състезанието, а част от гостите, както и активни действащи лица ще са част от най-добрите бегачи на средни и дълги разстояния, както и планинско бягане. Скоро ще ви ги представим. Каним всички приятели, доброволци и любители на бягането да се уважат нашият повод.

Кoга: 12 октомври
Старт: 11:00часа
Дистанции: 5, 10 и 15км
Денивелация: 5км – 270м D+/ 10km – 540m D+ / 15km – 810m D+
Получаване на стартови номера от 9:30ч до 10:30ч
Настилка: пресечен терен, туристически пътеки

Къде ще се проведе?  Съвсем близо до София в с.Железница на източните склонове на Витоша по поречието на Железнишка река.

zheleznitsa

Такса: 10 лв – (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезанието)

Награди: Наградите са осигурени от верига магазини SLS. На това издание ще наградим първенците в генералното класиране. Първите 10 мъже и 10 жени ще получат награди от верига магазини SLS.

По случай рождения ни ден всеки регистриран участник ще получи подарък от Допелхерц, за децата участници също ще има подаръци. А всеки десети регистрирал се ще получи тениска Допелхерц.

mizuno-logo-smallДопелхерцsls

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? До Железница се движи крайградски автобус 69 и 98. С личен автомобил или с други участници във фейсбук събитието и да пътувате заедно.

Карта на RunBG Trail Series: Железница 12.10.2013г 

Birthday run map


Вижте Birthday Run: Zheleznitsa на по-голяма карта