Baba Marta Run 2017

Baba Marta Run cover

Baba Marta Run e шестото поредно състезание част от веригата RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе в подножието на Лозен планина и в близост до езеро Панчарево. Самият старт се намира в непосредствена близост до ВЕЦ Кокаляне и може да откриете на картата.

Кoга: 12 март
Старт: 11:00часа
Дистанции: За деца (1000м), 6 км, 10км и 16км
Денивелация: 6км – 325м D+/ 10км – 493м D+ / 16км – 825м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски път,  туристически пътеки и малко асфалт
Baba Marta Run

Защо Baba Marta Run? Защото март е месеца на Баба Марта и мартениците, на бялото и червеното.  През март идва астрономическата пролет и се надяваме  да забележим и първите щрихи на този прекрасен сезон – пролетни цветя, зелена трева и първите зелени листа по дърветата. Нека направим мартенското издание още по забавно, обличайки се с цветовете на Баба Марта.

mizuno-logo-smallsls

 

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Compressport, Маратон Пловдив (1 регистрация за маратон и полумаратон на сериите от януари до март), ваучер за спортен масаж – Тяло Душа Дух. Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман и 2 ваучера на стойност 50лв от Compressport ще бъдат раздадени на лотариен принцип.

маратон пловдивCompressport


Такса за участие:
 Ранна 15лв до 9 март ако платите он-лайн през ePay
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? С крайградски автобус 1, 3 до спирка Кокалянско Ханче или се организирайте с други участници във фейсбук събитието и да пътувайте заедно.
Свали GPX и KML версия на трасетата – 16КМ, 10КМ и 6КМ
Facebook събитие – тукBaba Marta Run map 2017