Bankya Summer Run / Лятно Бягане Банкя

Bankya Summer Run

Bankya Summer Run / Лятно Бягане Банкя e единадесетото поредно състезание част от веригата RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе по “Пътеката на Здравето” в град Банкя.  За втори пореден път през този сезон, старта ще бъде даден в курортното градче Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София. Това издание е с ново  и достъпно за всички люботели на бягането трасе. Bankya Summer Run се провежда с подкрепата на Столична община Район Банкя.

Кoга: 3 август
Старт: 9:00 часа (дълга дистанция 9:00 часа, средна 9:30, къса дистанция 10:00 часа)
Дистанции: За деца (1000м), 5.5 км, 11 км и 16.5 км
Денивелация: 5.5км – 125м D+/ 11км – 250м D+ / 16.5км – 375м D+
Получаване на стартови номера от 8:00ч до 9:30ч
Настилка: туристическа пътека, черен път

Такса за участие:
– 10лв до 28 юни ако платите он-лайн през ePay
– Редовна 15лв./ 10лв за студенти и учащи
– На място 20лв
– Деца до 14 години и доброволци – безплатно

Как да стигнем до старта? Автобус 47 /може да бъде хванат от метро станция Сливница /Организирайте се с други участници с помощта на comborides.com или  фейсбук събитието и да пътувате заедно.

comborides

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLSНаградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

mizuno-logo-smallsls

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите на подкрепителен пункт или като упътвате участниците по трасето, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите. (Ако участвате веднъж като доброволец, следващото ви участие е без входна такса)

Карта на трасето – свалете GPX файла на трасето (KML файл)

Bankya Summer Run - MAP.png