Vladaya Eco Run

Vladaya Eco Run (2)Vladaya Eco Run е седмото поредно състезание от сериите бягания в пресечена местност – RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе на 13 км западно от центъра на София между Витоша и Люлин планина. Старта ще бъде даден във с.Владая,  което се намира на изхода на София в посока небезисвестният с “легендите” си град Перник.

Кoга: 13 април
Старт: 10:00 часа
Дистанции: За деца (1000м), 6.3 км, 11.6 км и 18 км (Има 2 обиколки от 6.3 и 11.6км. Бягащите на 18км правят 2 обиколки – една къса и една дълга. В картата обиколките са описани като Lap 1 и Lap 2).
Денивелация: 6км – 210м D+/ 11.6км – 487м D+ / 18км – 697м D+
Получаване на стартови номера от 8:30ч до 9:30ч
Настилка: горски път, туристически пътеки

Защо Vladaya Eco Run? Защото пролетта дойде, природата се събужда и е време за пролетно почистване. Този път ще почистваме местността, където ще бягаме. Всеки желаещ може да се включи на 12 и 13 април в почистването на района около старта, както и трасето. И тази година ще осигурим торби за почистване, а всеки  желаещ може да  се включи като ни пише на info@trailseries.bg или ни пише на страницата във фейсбук. Всеки финиширал и събрал боклуци по трасето ще получи подарък.почистванеПодкрепителен пункт за завършилите: музика, хапване и пийване на чай, сладкиши и плодове след и по-време на награждаването. За бягащите на 18км е предвиден подкрепителен пункт на 11-ти километър.

Маркировка: Трасето е маркирано с червени табелки и червено-бели ленти.

Такса: 10 лв – (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезанието)

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Допелхерц. Наградите ще бъдат раздадени на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането.). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

mizuno-logo-smallДопелхерцsls

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите. За Vladaya Eco Run се нуждаем от доброволци на старт финала, кокто и по възловите точки по трасето.

Регистрация: он-лайн – тук
Facebook събитиетук

Как да стигнете до старта?
Автобус 59 или маршрутка 22.

Карта в района на състезанието:Vladaya Eco Run - map