7 Hills Run

7 Hills Run ще се проведе в деня на детето, а мястото е с. Желява. Това е издание номер девет от втория сезон на Trail Series.

7 hills runТози месец имаме три дистанции 1000м за деца и юноши, 5.7 км, които са достъпни за всеки бегач и 12км с 620м денивелация за тези, които са по-подготвени.

Дата: 01.06.2013г.

Старт: 10:00 часа

Дистанции: 1000м,  5.7км и 12км и 17.7км (трасетата се състоят от 2 обиколки 5.7км и 12км, като бягащите на 17.7км правят една обиколка от 12км и една 5.7км)

Настилка: черни пътища и пътеки

Денивелация: 5.7км (199м + и 197м -); 12 км (620м + и 620м – ) 17.7км (819м + и 819м –)

7 Hills Run – Това ще бъде пред лятното издание на Trail Series, в него вече можем да започнем да мислим за бански, слънцезащитен крем, шапка и правилната хидратация. Вече загърбваме, чая и ще се наслаждаваме на домашна лимонада. Ще почетем и денят на детето с изненади за малчуганите, а от скачащи кокили, ще разкрият на малки и големи тайната на скачането и ходенето на кокили.

Къде се намира трасето? На 24 км. по пътя от София за Ботевград, между селата Яна и Елешница на 1 км от автомагистрала “Хемус”се е сгушило малкото китно шопско селце Желява. То е разположено в полите на западна Стара планина – изходен пункт по туристическия маршрут за връх Мургаш, където са разположени едноименнатата хижа и метеорологична станция. От селото нагоре по живописния път и пътеки на балкана, обрасал с иглолистни гори се разкрива все по завладяваща великолепна гледка към София, Витоша и софийското поле. Трасето е изключително живописно, преминава в непосредствена близост до малък каньон и напомня за изданията в Локорско и Бухово.

Такса: 10 лв – (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезанието)

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Допелхерцкоито имат подаръци за бегачите и ще представят нов продукт. Наградите ще бъдат раздадени на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането.). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

mizuno-logo-smallДопелхерцsls

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите на подкрепителен пункт или като упътвате участниците по трасето, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? До с.Желява се движи автобус 118, с личен автомобил, а друга възможност е да се организирате с други участници във фейсбук събитието и да пътувате заедно.

7hills run


Вижте 7 Hills Run  на по-голяма карта