Lyulin Trail Run 2017

Lyulin trail runLyulin Trail Run e деветото поредно състезание част от веригата RunBG Trail Series. За този етап ще бъдем в курортното градче Банкя в подножието на Люлин планина, по пътеките край Дивотински манастир. Събитието се организира с подкрепата на Столична Община Район Банкя.

Кoга: 18 юни
Старт: 10:00 часа
Дистанции: За деца (1000м), 6 км, 11.4 км и 16 км
Денивелация: 6км – 233м D+/ 11.4км – 467м D+ / 16км – 746м D+
Получаване на стартови номера от 8:30ч до 9:30ч
Настилка: горски път, туристически пътеки

Къде се намира трасето? Този етап ще се проведе на 15 км западно от София, в подножието на Люлин планина. Старта ще бъде даден край кв.Михайлово, гр.Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София. Трасето се намира в началото живописната пътека водеща до в.Дупевица и Дивотински манастир. След старта може да се насладите на поне един от 4 басейна с минерална вода намиращи се в банка – Run&Spa. Локация – https://goo.gl/maps/VGB9bkAzGav

mizuno-logo-smallsls

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Compressport. Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

Compressport

Такса за участие:
 Ранна 15лв до 13 юни само ако платите он-лайн през ePay, Easypay или банка
Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на:info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? До кв.Михайлово, гр.Банкя се движи автобус 48 от метростанция Сливница или с личен автомобил. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и пътувате заедно.

Карта