7 Hills Run 2017

7 Hills Run e седмоното поредно състезание част от веригата RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе на 24 км североизточно от София. Старта ще бъде даден в село Желява, намиращ се на южните склонове на Стара планина и в непосредствена близост до София.

Кoга: 9 април
Старт: 10:00часа
Дистанции: За деца (1000м), 6 км, 12км и 18км
Денивелация: 6км – 199м D+/ 12км – 626 D+ / 18км – 819м D+
Получаване на стартови номера – очаквайте скоро в магазин Running Zone
В деня на старта от 8:30ч до 9:50ч
Подкрепителен пункт: На старт-финала и на 5.5км (на дългото трасе)
Настилка: горски път, туристически пътеки

Къде се намира трасето? На 24 км. по пътя от София за Ботевград, между селата Яна и Елешница на 1 км от автомагистрала “Хемус”. Там се е сгушило малкото китно шопско селце Желява. То е разположено в полите на западна Стара планина – изходен пункт по туристическия маршрут за връх Мургаш, където са разположени едноименнатата хижа и метеорологична станция.
Радваме се да ви представим един забележителен човек и пътешественик, който често ще срещате на нашите Trail Series. Филип Лхамсурен се готви да повтори опита си за самотно прекосяване на Амазония. След като през 2015г. мисията е прекратена след сблъсък с хората по реката. В предстоящия опит концепцията и маршрутът му ще бъдат различни. Едно е сигурно предстои неповторимо приключение!
Следвайте кампанията „Завръщане в Амазония“ през 2017г. и елате да се срещтнете с него лично.

Награди: 
За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Compressport. За първите 3-ма в класирането има подаръци от Chistov RAW CHOCOLATEНаградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

Всички регистрирани за Baba Marta Run могат да използват 20% отстъпка в он-лайн магазина на Running Zone – http://runningzone.bg/ПРОМО КОД: RZBMR20

Код-а е валиден до 15 март и важи при следните условия – 20% отстъпка на облекла и обувки на редовна цена. Кода важи, ако сте регистрирани за Baba Marta Run, а между 10 и 13-ти март очаквайте новата колекция на Hoka, Saucony и Mizuno.

Такса за участие:
 Ранна 15лв до 3 април само ако платите он-лайн през ePay, EasyPay или по банкa
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? До с.Желява се движи автобус 118 или с личен автомобил. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и пътувате заедно.

Карта на трасетата може да видите посочени под този текст.