Simeonovo Run’20

Simeonovo Run  ще се проведе в подножието на Витоша – между Симеоново и Бояна. Старта ще бъде даден на входа на национален парк Витоша точно над кв.Симеоново.

КОГА: 2 август
СТАРТ: 9:00 часа
ДИСТАНЦИИ: 1км деца, 5.8 км, 11км и 19,5км
ДЕНИВЕЛАЦИЯ: 5.8км – 268м D+/ 11км – 487м D+ / 19,5км – 842м D+
Получаване на стартови номера от 7:30ч до 8:45ч (на старта и магазин Running Zone Младост)
НАСТИЛКА: горски път, туристически пътеки, технични участъци
РЕГИСТРАЦИЯ –  http://trailseries.bg/registration/
SIMEONOVO RUN е едно страхотно събитие стартиращо край Симеоновските езера, а трасето минава през част от емблематичните места намиращи се на северния склон на Витоша – Симеоновски езера, Драгалевски лифт, Бай Кръстьо, Комините, Камен дел, Боянско езеро, Воденицата, заслон Кикиш.

ПОДКРЕПИТЕЛЕН ПУНКТ за завършилите:  плодове, вода. За бягащите на 11 и 19,5км е предвиден подкрепителен пункт на Бай Кръстьо.

КАНЧЕ – Намаляме употребата на пластмасови чаши! За целта ви приканваме да си носите канче/чаша/друг съд за многократна употреба, за да пазим природата и да продължим да се любуваме на хубавия чай и вода, както и против COVID-19 и други уроки.

МАРКИРОВКА: Трасето е маркирано с табелки и червено-бели ленти.

mizuno-logo-smallsls
На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

 

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS,. Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават ръчно изработени керамични медали и подаръци от Leya.

Такса за участие:
– Редовна – 20лв. при регистрация в drace.bg /15лв за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
– В деня на старта – 30лв
– Къса дистанция  – 10лв Make the short distance great again

– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно
– Годишен абонамент – 200лв (включва персонализирани VIP стартови номера, брандирана тениска от Sign Sport, не чакаш никога на опашка за номер, включва и 50% отстъпка от таксата за Pirin Skyrun и Pirin Vertical). За повече информация относно абонамента пишете ни на info@trailseries.bg

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на:info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

GPS следа и карта на трасетата:
19.5кмhttps://drace.bg/track/simeonovo-run-195km
11кмhttps://drace.bg/track/simeonovo-run-11km
5кмhttps://drace.bg/track/simeonovo-run-5km