Golyam Sechko Run’20

logo-copy-2С Golyam Sechko Run 2020 влизаме активно в новата година и новото десетилетие. Това е първият старт от веригата Trail Series за календарната година. Януари традиционно е известен в народната митология като Голям Сечко. По традиция Голям Сечко обещава ниски температури, сняг и прекрасни гледки и трасета. Студа винаги се преборва по-лесно в приятна компания, приятели и колеги. С Golyam Secko Run слагаме началото на зимната бегаческа трилогия – Golyam Sechko Run, Malak Sechko Run и Baba Marta Run.

Кoга: 19 януари
Старт:  11:00
Дистанции: За деца (1000м), 6 км, 9 км и 15км
Денивелация: 6 км – 266м D+/ 9 км – 454м D+ / 15км – 720м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски път и туристически пътеки
Къде ще се проведе? Съвсем близо на 19км от София в гр.Бухово намиращ се в подножието на вр.Мургаш. Старта ще бъде даден в близост до мотопистата.
mizuno-logo-smallsls

На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS, масажно студио Тяло, Душа, Дух. Наградите (7 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават купи, медали  и торба  с вкусотии от Leya и The Barbarian.

Такса за участие:
– Редовна – 20лв. при регистрация в drace.bg /15лв за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
– В деня на старта – 30лв
– Къса дистанция  – 10лв “Make the short distance great again

– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно
– Годишен абонамент – 200лв (включва персонализирани VIP стартови номера, брандирана тениска от Sign Sport, не чакаш никога на опашка за номер, включва и 50% отстъпка от таксата за Pirin Skyrun и Pirin Vertical). За повече информация относно абонамента пишете ни на info@trailseries.bg
button

Как да стигнем до старта? Автобус 90 и 117 /Автобус 90 е за предпочитане и е доста по-бърз от 117, а маршрутка 17 не се движи /Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и да пътувате заедно.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Facebook събитие – тук
Трасе:
16км – https://drace.bg/track/golyam-sechko-run-15km-long
9 км – https://drace.bg/track/golyam-sechko-run-middle-9km-0
6 км – https://drace.bg/track/golyam-sechko-run-65km