The Christmas Run 2017

The Christmas Run / Коледното бягане организирано с подкрепата на Doppеlherz – Магнезий 500С това състезание от веригата RunBG Trail Series слагаме празничен завършек на календарната 2017-та година и откриваме сезона на зимното бягане. Събитието се организира за четвърта поредна година с подкрепата на СО Район Банкя.

Кoга: 17 декември
Старт: 11:00 часа
Край: 13:30 часа на Коледен базар, Банкя
Дистанции: За деца (1000м), 5.5км, 11км и 15км
Денивелация: 15км – 544м D+/ 11км – 250м D+ / 5.5км – 125м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски пътеки и алеи
button
С какво е по-различен The Christmas Run? Заради настъпващите коледно-новогодишни празници, това ще бъде най-забавното издание, в което ще бягаме дегизирани като коледни герои. Дядо Коледа, Снежанка, джуджета, елена Рудолф или други коледни герои, оставяме вашето въображение да заработи. Най-добрите превъплащения, ще бъдат наградени с награди от  Doppеlherz

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от Doppеlherzмагазини SLS иCompressport.Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието.(Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман. Специална награда предоставя СО Район Банкя – ваучер за спа процедури в х-л Дружба.
slsmizuno-logo-small 

Подари Garmin, зарадвай бегач е нашата кампания с Garmin България, с която искаме да зарадваме бегачите за предстоящите и новогодишни празници. За да се възползвате от промо цените за часовници от сериите forerunner и fenix 5 използвайте промо код xmasrunbg, като коментар при поръчка в сайта на Garmin или на място в магазините (София, Бул. “Асен Йорданов” 4-В и Бул. “Васил Левски” 80А). Промо цените важат до 11 януари 2018г.

Подкрепителен пункт с безплатни продукти на Doppеlherz  – Допелхерц Магнезий 500, разтворими мултивитамини от А до Я и Калций, вода, чай, банани, сушени плодове и други коледни изненади.

Къде ще се проведе състезанието?  Старта ще бъде даден в курортното градче Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София.
Такса за участие:
 Ранна 15лв до 13 декември ако платите он-лайн през ePay
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Как да стигнем до старта? Автобус 47 /може да бъде хванат от метро станция Сливница /. Организирайте се с други участници с помощта на  фейсбук събитието и да пътувате заедно.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на:info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Facebook събитие – тук