Buhovo Run

Buhovo run

RunBG Trail Series: Бухово –  Buhovo Run е осмото поредно състезание от сериите бягания в пресечена местност – RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе на 20 км североизточно от центъра на София и се намира в подножието на Стара Планина. Старта ще бъде даден в гр.Бухово,  който се намира на изхода на София в посока Кремиковци.

Дата: 26.05.2013г.

Старт: 10:00 часа

Как да стигнете до старта?

Автобус 90 и 117 /Автобус 90 е за предпочитане и е доста по-бърз от 117, а маршрутка 17 не се движи /.

Можете да се организирате с други участници във фейсбук събитието.

Buhovo Run – след Малък Сечко Рън в Локорско, сега отново сме в подножието на Стара Планина, където ви чакат нови приключения. Сега обаче пролетта е набрала скорост – всичко е зелено, а гледките още по неповторими. Понеже времето е хубаво и не се очаква кал и лошо време – може да доведете децата и семейството. Те могат да играят федербал и волейбол докато вие бягате, а защо не да вземете китарата и барбекюто и да си направите един страхотен спортен полуден с елементи на пикник и забавление на ново място. Всеки който доведе нов участник ще участва с 50% от таксата.

Забавлението винаги е по-голямо с приятели и приятна компания – сега вече можете да участвате и като отбор. (можем да ви направим отборни тениски). За повече информация – info@trailseries.bg.

Дистанции: 5 км късо трасе и 10 км – 2х5км  дълго трасе

Подкрепителен пункт за завършилите: музика, хапване и пийване на чай, сладкиши и плодове след и по-време на награждаването.

Награди: Наградите са осигурен от верига магазини SLS и са на марката Mizuno. Наградите по традиция теглим на лотариен принцип и всеки може да спечели. Забавни отличия: Ще отличим участници в няколко категории: Най-голям ентусиаст; Най-загубен (“Най-добър” ориентировач); Най-атрактивен; Най-млад – пеУенак; Най-стар – Старото куче и Най-секси участник и най-голям отбор

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на:info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Такса: 10лв – (регистрация в деня на старта 15лв/ умоляваме ви да се запишете предварително – така ни улеснявате значително в подготовката)

Регистрация: он-лайн – тук

Facebook събитие – тук

Buhovo


Вижте Buhovo Run 26.06.2016 на по-голяма карта