Simeonovo Run

Simeonovo RunSimeonovo Run е двадесетото юбилейно издание на RunBG Trail Series. Етап 8 от сериите ще се проведе в подножието на Витоша – между Симеоново и Бояна. Старта ще бъде даден на входа на национален парк Витоша точно над кв.Симеоново.

Кoга: 18 май

Старт: 10:00 часа
Дистанции: За деца (1000м), 5,5 км11км и 19,5км

Денивелация: 5.5км – 210м D+/ 11км – 487м D+ / 19,5км – 842м D+
Получаване на стартови номера от 8:30ч до 9:30ч
Настилка: горски път, туристически пътеки

Simeonovo Run? Това събитие е малко по-различно за нас. То е 8-мото поред от началото на втория сезон на Trail Series и в същото време е състезание номер 20. Simeonovo Run стартира край Симеоновските езера, а трасето минава през част от емблематичните места намиращи се на северния склон на Витоша – Симеоновски езера, Драгалевски лифт, Бай Кръстьо, Комините, Камен дел, Боянско езеро, Воденицата, заслон Кикиш. В това издание ще се включат и нашите приятели от Stepsss, които разработват стелки за бегачи. В района на старта ще можете да се запознаете с тях, с техния продукт  да видите и да изпробвате един от техните прототипи, както и да разберете как той може да е полезен на бегачите.SIMEONOVO RUN MAP.png

Подкрепителен пункт за завършилите: музика, хапване и пийване на чай, сладкиши и плодове след и по-време на награждаването. За бягащите на 19,5км е предвиден подкрепителен пункт по трасето.

Маркировка: Трасето е маркирано с червени табелки и червено-бели ленти.

Такса: 10 лв – (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезанието)

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Допелхерц, които имат подаръци за бегачите и ще представят нов продукт. Наградите ще бъдат раздадени на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането.). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

mizuno-logo-smallДопелхерцsls

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Регистрация: он-лайн – тук
Facebook събитие – тук

Как да стигнете до старта?
Aвтобуси № 67 от Семинарията и № 98 от ст.Хладилника.