Birthday Run’20

Birthday Run * 8 години * Trail Series е състезанието, с което ще отпразнуваме осмата годишнина на Trail Series. Каним всички приятели, доброволци, партньори и любители на бягането, с които да опразнуваме това събитие. През 2012 година започнахме една ежемесечна традиция, която даде старт за нас и много от вас. Тази година стартовата локация и част от трасето са малко променени и подобрени. Надавяме се да ви харесат, както тортата на финала.

Кoга: 17 октомври /събота/
Старт: 11:00 часа /преминаваме обратно към есенно- зимно стартово време/
Дистанции: 6.6 км, 12 км и 17.4 км
Денивелация: 6.6км – 250м D+/ 12км – 450м D+ / 17.5км – 650м D+
Получаване на стартови номера от 9:30ч до 10:30ч
Настилка: пресечен терен, туристически пътеки

Заради няколкото отложени старта, 9-ти сезон на Trail Series ще започне с календарната 2021г. Всички проведени стартове от началото на 8-ми сезон до края на 2020 година ще влязат в точкуването за генерално класиране.

Къде ще се проведе?  Пикник зоната в близост до спирка Лифта. Съвсем близо до София и непосредствено преди с. Железница. Трасето се намира на източните склонове на Витоша по поречието на Железнишка река.

Как да стигнем до старта? Автобус 98, 69 и 83 – Спирка – “Лифта”.  Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и  пътувайте заедно.

КАНЧЕ – Намаляме употребата на пластмасови чаши! За целта ви приканваме да си носите канче/чаша/друг съд за многократна употреба, за да пазим природата и да продължим да се любуваме на хубавия чай и вода, както и против COVID-19 и други уроки.

Награди: 
За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS,. Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават ръчно изработени керамични медали и подаръци от Leya.

Такса за участие:
– Редовна – 20 лв. при регистрация в drace.bg /15 лв. за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица
– В деня на старта – 30 лв.
– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно
– Годишен абонамент – 200 лв. (включва персонализирани VIP стартови номера, брандирана тениска от Sign Sport, не чакаш никога на опашка за номер, включва и 50% отстъпка от таксата за Pirin Skyrun и Pirin Vertical). За повече информация относно абонамента пишете ни на info@trailseries.bg

mizuno-logo-smallsls

На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

 

button