Pasarel Run

Pasarel Run е деветото състезание от сериите бягания в пресечена местност RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе в Пасарел, който се намира на 22км от София в посока гр. Самоков, по поречието на река Искър и на югозападния склон на Лозенска планина.

Pasarel logoДата: 16.06.2013г.

Старт: 10:00 часа

Дистанции: 6.6 км и 11.5 км (трасетата са  различни)

Настилка: черни пътища и пътеки

Денивелация: 6.6км (216м + и 216м -); 11.5 км (- 413м + и 412м – )

Pasarel Run – след Бухово Рън и Стара планина се завръщаме в Лозенска планина, където бяхме и за Коледното издание. Отново сме в Пасарел, този път за лятно издание. Сега обаче лятото чука на вратата и всичко е зелено, а гледките още по неповторими. Времето е ще е прекрасно и все повече бягащи идват заедно с децата и семейството, те могат да играят федербал и волейбол докато вие бягате, а защо не да вземете китарата и барбекюто и да си направите един страхотен спортен полуден с елементи на пикник и забавление на ново място.

Такса: 10 лв – (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезанието)

Mg_800x

Doppel herz – грижа за сърцето, костите и мускулите

Награди: Наградите са осигурен от верига магазини SLS и са на марката Mizuno, както и Doppelherz (Doppelherz осигуряват награди за първите и изненади за всички участници в Pasarel Run). Наградите по традиция теглим на лотариен принцип и всеки може да спечели. Забавни отличия: Ще отличим участници в няколко категории: Най-голям ентусиаст; Най-загубен (“Най-добър” ориентировач); Най-атрактивен; Най-млад – пеУенак; Най-стар – Старото куче и Най-секси участник и най-голям отбор

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на:info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? (Автобус номер 3 или маршрутка, която пътува до Самоков)

Можете да се организирате с други участници във фейсбук събитието.

Pasarel Run

Карти на трасетата:

pasarel (1)

RunBG Trail Series Pasarel – KLM – свали KLM файловете

Вижте RunBG Trail Series: Pasarel Run на по-голяма карта