Baba Marta Run’19

Baba Marta Run e нашето мартенско празнично бягане от веригата Trail Series. С това бягане затваряме зимната трилогия (Golyam Sechko Run, Malak Secko Run и Baba Marta Run). Събитието ще се проведе в подножието на Лозен планина и в близост до езеро Панчарево. Самият старт се намира в непосредствена близост до ВЕЦ Кокаляне и може да откриете на картата.

Кoга: 16 март
Старт: 11:00часа
Дистанции: За деца (1000м), 6 км, 10км и 16км
Денивелация: 6км – 325м D+/ 10км – 493м D+ / 16км – 825м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски път,  туристически пътеки и малко асфалт


Защо Baba Marta Run?
 Защото март е месеца на Баба Марта и мартениците, на бялото и червеното.  През март идва астрономическата пролет и се надяваме  да забележим и първите щрихи на този прекрасен сезон – пролетни цветя, зелена трева и първите зелени листа по дърветата. Нека направим мартенското издание още по забавно, обличайки се с цветовете на Баба Марта.

mizuno-logo-smallsls
Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLSНаградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

Такса за участие:
 Ранна 15лв до 12 март само ако платите он-лайн през ePay или банка
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– Къса дистанция  – 10лв “Make the short distance great again
– На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? С крайградски автобус 1, 3 до спирка Кокалянско Ханче или се организирайте с други участници във фейсбук събитието и да пътувайте заедно.

ТРАСЕТА и GPS следа
16км –
 https://drace.bg/track/baba-marta-run-16km-2
10км – https://drace.bg/track/baba-marta-run-10km-0
6км – 
https://drace.bg/track/baba-marta-run-6km-0