Baba Marta Run

Baba Marta Run LogoBaba Marta Run e шестото поредно състезание част от веригата RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе на 15 км западно от София, в подножието на Люлин планина. Старта ще бъде даден в курортното градче Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София.

Кoга: 16 март
Старт: 11:00 часа
Дистанции: За деца (1000м), 6 км, 11.4 км и 16 км
Денивелация: 6км – 233м D+/ 11.4км – 467м D+ / 16км – 746м D+
Получаване на стартови номера от 9:30ч до 10:30ч
Настилка: горски път, туристически пътеки

Защо Baba Marta Run? Защото март е месеца на Баба Марта и мартениците, на бялото и червеното.  През март идва астрономическата пролет и се надяваме  да забележим и първите щрихи на този прекрасен сезон – пролетни цветя, зелена трева и първите зелени листа по дърветата. Нека направим мартенското издание още по забавно, обличайки се с цветовете на Баба Марта.

Обявяваме Бяло-Червено предизвикателство – Всички облечени с бяло и червено получават по една точка в генералното класиране, а най-атрактивният получава награда.

Настаняване: За участниците извън София сме предвидили хотел за настаняване – Учебен Център към НАП, на ул. Кирил и Методий 31 /централна част на Банкя/. Телефон за резервации 02/9977092, а цените за участниците са преференциялни – 25 лв за двойна стая + охраняван паркинг. Освен с минералните си води, Банкя е и популярен спа център и място за рехабилитация.

Такса: 10 лв – (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезаниетоНагради: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS. Наградите ще бъдат раздадени на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането.). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

mizuno-logo-smallsls

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.
Facebook събитие – тук

Вижте картата на трасето:
Baba Marta Run - карта


Вижте Baba Marta Run на по-голяма карта

Как да стигнете до старта в кв.Михайлово, Банкя.