Споделено пътуване с comborides.com

comboridesС нашите нови партньори от comborides.com работихме извесно време по един дълго обмислян и ежемесечен промлем. Състезанията от веригата Trail Series се състоят в планински местности в близост до китни селца и местности с един лек недостатък – липса на удобен транспорт. Колкото и да му е мъчно на Марк Зукърбърг фейсбук не става за тази работа, затова ние се обърнахме към Comborids.com. :) Ето и информацията и инструкциите за ползване с помощта на който да достигате по-лесно до желаното място. Още четете – тук.

Здравейте райдъри,

От ComboRides.com с радост ви съобщаваме за нашето партньорство с RunBG – обността на тичащите аматьори и професионалисти в България. :)

RunBG е организатор на RunBG Trial Series, което е верига от състезания в пресечена местност и планината. Тук може да се запознаете с календара на състезанията.

Състезанията се състоят в планински местности в близост до китни селца с един лек недостатък – липса на удобен транспорт. Това не може да пречи на страхотните хора от RunBG да се наслаждават на любимия спорт и след представяне на проблема от ComboRides.com веднага се впуснахме да го решаваме :)

След преглеждане на нуждните на общността на бегачите е и това, което нашата платформа предлага в момента, табът “До работа” ще свърши добра работа на първо време докато направим решение конкретно за техните нужди.

От поста “Нека премахнем задръстванията заедно!” може да се запознаете с функционалността на услугата. Конкретно за нуждите на RunBG, при създаване на обява изберете бутона “До работа”. Изберете началната точка, от която тръгвате и в полето “краен квартал” започнете да изписвате името на събитието или просто RunBG. Предиктив текст ще ви помогне бързо да намерите търсеното.

RunBG offer
Creating an offer for carpool to RunBG event

И в двете полета с дати избирате датата на събитието, след което часовете на тръгване към и връщане от събитието.

Следва да определите време за изчакване на спътниците и удобно място за среща. Също така броя спътници, който можете да качите и типа превозво средство.

Rest of the offer form
The rest of the offer form for carpools to a RunBG event

Искаме да ви обърнем внимание на полето “Допълнителни коментари”. Тук ще е добре да опишете маршрута, по които ще минавате. Така ако някой тичащ ви е по път ще можете да се разберете да пътувате заедно, въпреки че не пътува с вас от началната точка.

За край искаме да напомним, че на 1 Юни е следващото състезание 7 Hills Run. Не пропускайте да прекарате един страхотен ден тичайки сред прекрасна природа в приятна компания. :)

Споделяйте пътешествието!

Iliyan Lazarov

Comments are closed.