Pancharevo Night Run – ЩАФЕТА’21

Pancharevo Night Run е вечерното издание на Trail Series. Завръщаме се след едногодишна пауза, за да си припомним това щафетно изживяване край бреговете на ез. Панчарево. Събитието е щафетно/отборно и няма да има индивидуални дисциплини.

Кoга: 27 май (четвъртък)
Старт:  20:00 часа (масов старт)
Дистанции:  3 х 6км щафета и 6км индивидуално (всяка щафета изминава общо 18км)
 Щафети – МЪЖКА, ЖЕНСКА и СМЕСЕНА (щафетите са от по 3-ма бегачи, като в смесената щафета трябва да има поне 1 жена). Всеки записан посочва име на отбор. Името на отбора трябва да бъде изписано по един и същ начин от всеки участник в отбора.
Денивелация: 6км – 190 D+
Получаване на стартови номера и щафет

– в деня на старта от 18:30 до 19:45ч
Настилка: асфалтов път, туристически пътеки
  Задължително условие за участие: Челник или фенер
button

Pancharevo Night Run –  Идеята за това събитие се роди през 2013-та, когато организирахме първото тренировъчно бягане на езерото Панчарево. Това е рядко по рода си приключение плод на щура идея. Събитието се склучва под лъчите не на слънцето, а на луната. Изисква челник или фенерче и желание да пробваш нещо нестандартно. Pancharevo Night Run дава възможност да се насладите на природата дори и без наличието на естествена светлина. От тази година събитието ще е с допълнителен заряд заради щафетите.

Къде ще се проведе? Съвсем близо до София в Герман. Старта ще е на стената на езерото Панчарево.

Такса за участие:
<ЩАФЕТА>
Такса 60лв (20лв на участник)
– На място в деня на старта БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 90лв

РЕГИСТРАЦИЯ НА ОТБОРИ: Всеки участник се регистрира индивидуално и посочва уникално име на отбора, за който участва.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? С крайградски автобус 1, 3, 6 или маршрутка 37. (виж картата)   Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и пътувате заедно.

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS. Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали  и торба  с вкусотии от Leya и The Barbarian.

mizuno-logo-smallsls
На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

Какво да очаквате на старт-финал-а?
-Паркинг – в Герман в близост до старта и на паркинга намиращ се от страната не Панчарево.
-Химически тоалетни
-Гардероб – за вещи и преобличане
-Подкрепителен пункт (за преминаващи бегачи на всяка обиколка)
-Пункт за храна – за финиширалите бегачи с чай, вода, банани, фурми